OVER ONS

IT-specialisten met een voorliefde voor cloud-based apps.

WIE WE ZIJN

Wij willen samenwerken makkelijker maken. We willen niet nadenken over zaken die vanzelf moeten gaan. Daarom zijn wij bij elkaar gekomen. Wij zijn Basic Business.

Basic Business is ontstaan door een initiatief van twee collega’s. Zij werkten samen bij een bedrijf dat gebruik maakte van ouderwetse software en enorme moeite had om over te stappen op een modern alternatief. Tot grote frustratie van de medewerkers.

Samen hebben zij Basic Business opgericht. Om bedrijven te assisteren bij een zorgeloze overstap op de nieuwste bedrijfssoftware. Door hier volledig op te focussen mochten ze zich al vrij snel G Suite experts noemen en maken zij nu vele bedrijven gereed voor de toekomst.

Basic Business bestaat uit een team van vijf medewerkers met een gemiddelde leeftijd van 34 jaar.

De medewerkers van Basic Business bevinden zich niet op één vaste locatie maar werken vanaf flexplekken in het hele land. Zo is er altijd iemand bij u in de buurt.

Bij Basic Business werken we alleen met de nieuwste software en tools. Zo kunnen we u bijvoorbeeld ook vanaf afstand assisteren bij al uw wensen.

DE DRIE BELOFTES

Onderstaande beloftes vormen de kern van onze organisatie. Alles wat we doen valt binnen deze waardes. Daardoor blijven we onszelf.

SNEL

We laten u niet wachten

Wij doen ons best onze klanten zo snel mogelijk van dienst te zijn. Hiervoor kijken we ook goed naar de ernst van de situatie.

TOEGANKELIJK

We staan altijd voor u klaar

Onze klanten kunnen altijd bij ons aankloppen en geen verzoek is te gek. Ook zoeken we graag mee naar andere oplossingen.

SIMPEL

Doe niet zo moeilijk

We streven ernaar zaken zo simpel mogelijk te houden en klanten duidelijk te informeren over wat ze kunnen verwachten. Basic Business.

DE BASIS

Basic Business houdt zich alleen bezig met de basis. Dat is onze kracht. Een basis waar bedrijven op gebouwd worden moet sterk zijn maar ook flexibel. Stabiel maar ook vernieuwend. Met G Suite levert Basic Business deze basis. Krachtige tools, gemakkelijk in gebruik en samen tot alles in staat.

tools

G SUITE
ZIT IN ONS DNA.

VRAAG OFFERTE AAN