ONZE DIENSTEN

ALS G SUITE PARTNER

Als G Suite Partner neemt Basic Business de volledige overstap van uw bedrijf naar G Suite voor haar rekening. We installeren, richten in en beheren zo lang u dat wilt.

 • Snel – razendsnel overstappen

 • Duidelijk – u weet precies wat u kunt verwachten

 • Goedkoop – vanaf € 4 per gebruiker per maand

 • Kwaliteit – al onze medewerkers zijn G Suite experts

INSTALLATIE

Als u kiest voor de diensten van Basic Business activeren wij direct uw G Suite account en maken wij e-mailadressen aan voor al uw medewerkers (u kunt gewoon uw huidige e-mailadressen blijven gebruiken). Daarna koppelen we de account aan uw eigen domein. Op deze manier kunnen de G Suite programma’s gebruikt worden met uw persoonlijke domein instellingen.

g suite partner installatie
g suite partner inrichting

INRICHTING

Nadat alle accounts zijn aangemaakt kopieert Basic Business alle instellingen van uw oude software naar G Suite. Zo behouden medewerkers dezelfde rechten, schrijft u uw e-mails in hetzelfde lettertype en blijven nog vele andere processen werken als altijd.

Misschien wel belangrijker is het kopieëren van alle inhoud en data die u in voorgaande jaren hebt verzameld. Ook dit proces wordt volledig door Basic Business uitgevoerd. Hierdoor behouden al uw medewerkers toegang tot hun complete mailbox en blijven alle afspraken en vergaderingen gewoon in de agenda’s staan. Ook richten wij uw gedeelde schijf weer precies zo in als u gewend bent.

Abonneer je op de Basic Business nieuwsbrief en ontvang wekelijks updates over onze diensten en de G Suite producten.

  BEHEER

  Bij de dienstverlening van Basic Business hoort ook het beheren van uw G Suite account. Dit betekent dat wij altijd klaar staan om wijzigingen voor u door te voeren maar ook dat we de veiligheid van uw producten monitoren.

  g suite partner beheer

  WE STAAN ALTIJD VOOR U KLAAR

  Basic Business levert diensten van hoge kwaliteit door de zaken simpel te houden. Door één enkel product aan te bieden zijn we in staat ons te specialiseren en alle ontwikkelingen nauwlettend in de gaten te houden.

  En dat merk je.

  150+
  KLANTEN
  1000+
  ACCOUNTS
  75+
  INSTALLATIES

  “Geen omkijken gehad naar de overstap naar G Suite. Basic Business had alles binnen no-time geregeld.”

  Daan Appel, Ad-plus

  “Ik had nooit gedacht dat de G Suite producten al onze software konden vervangen. We gebruiken niets anders meer.”

  Juan Gonzalez, Boom Advocatuur

  G SUITE
  ZIT IN ONS DNA.

  VRAAG OFFERTE AAN